Wedstrijd Fleuramour: verras met je tafeldecoratie

Ben je werkzaam als zelfstandig florist of werk je in een bloemenzaak? Zijn jouw tafeldecoraties zo schitterend dat je gasten het zonde vinden om aan tafel te schuiven en aan de maaltijd te beginnen? Schrijf je dan als de bliksem in voor deze wedstrijd!

Wat moet je doen?

De 21ste editie van Fleuramour staat in het teken van de vier natuurelementen: water/zomer, aarde/herfst, vuur/winter en lucht/lente. De organisatie verwacht een tafeldecoratie voor twee personen die aan de eisen van een perfecte tafeldecoratie voldoet. De tafeldecoratie moet ook een van de vier natuurelementen eren. Dat betekent dat de kandidaten in de kleuren van het door hem of haar gekozen thema moeten werken. Zo geraken de gasten meteen in de juiste stemming! De tafel die gedecoreerd zal worden, is 120 x 80 cm. De deelnemers moeten wel zelf een tafellaken voorzien. Daarenboven moeten ze ook Smithers Oasis steekschuim in hun hoofddecoratie verwerken. Belangrijk detail: De gasten moeten in weelde kunnen tafelen, maar het is even belangrijk dat ze op een comfortabele manier kunnen eten en ongehinderd met elkaar kunnen praten.

Praktisch 

Fleuramour vindt naar goede gewoonte plaats van 23 tot en met 26 september 2016 in de landcommanderij Alden Biesen in Bilzen. Alle tafeldecoraties zullen in de rijschool van de landcommanderij tentoongesteld worden. Elk decoratiestuk moet daar ten laatste vrijdagmorgen 23 september om 9 uur afgewerkt staan. Het werkstuk moet zoveel mogelijk thuis gemaakt worden. Verdere afwerking kan uiteraard wel nog ter plaatse voor de deadline om 9 uur gebeuren. Om 26 september zullen de kandidaten uit hun lijden verlost worden: dan zal de jury om 17 u de winnaar aanduiden. De zenuwen, ontlading en teleurstelling kunnen weggespoeld worden met een glaasje op de receptie tijdens de prijsuitreiking.

Wat kan je winnen?

In de prijzenpot zitten onder andere een publicatie in ons zusterblad Fleur Creatief en een prijs van Smithers Oasis.

Meedoen?

Wil je een gooi doen naar de overwinning? Of heb je meer informatie nodig? Inschrijven kan door simpelweg je kandidatuur te e-mailen naar [email protected]. Bij datzelfde e-mailadres kan je ook met al je vragen terecht.

Alvast veel succes en inspiratie gewenst!

Wedstrijd Fleuramour: verras met je tafeldecoratie
Nach oben scrollen