Bruidsjurken en -boeketten om ‚u‘ tegen te zeggen

Op de 21ste editie van Fleuramour is er ook weer aan de couture gedacht. De liefhebbers van botanische couture kunnen hun hart ophalen tijdens de florale modeshow van Lana Lichman. Daarna is het de beurt aan de toekomstige bruiden. Zij kunnen hun bruidsjurk kiezen tijdens de modeshow van LINX Fashion. LINX Fashion is al sinds 2002 actief in de bruidswereld. Gedurende de voorbije veertien jaar was LINX een concept store voor het Belgische merk Linea Raffaelli met filialen in Hasselt, Leuven en Antwerpen. Op Fleuramour zullen ze het bruidsseizoen van 2017 inluiden met de onthulling van nieuwe exclusieve wereldcollecties. Naast de bruidscollectie van Linea Raffaelli, voegt LINX nu ook andere toplabels aan haar aanbod toe. Vanaf dit najaar zal elke bruid, van de meest betoverende, romantische sprookjesprinses tot de minimalistische, moderne bruid, haar gading vinden bij LINX.

Inclusief in de prijs van het dagticket voor Fleuramour, kunnen de geïnteresseerde bruiden-in-spe en/of hun entourage gratis op een bevoorrecht plaatsje aan de catwalk rekenen. Voor een zacht prijsje van 18 euro hebben ze dus toegang tot het evenement en de show. Aangezien de exclusieve plaatsen voor de modeshow beperkt zijn, moet er wel vooraf ingeschreven worden via [email protected]. Na de kennismaking met de nieuwe collectie heet LINX je van harte welkom op hun stand om na te praten bij een hapje en een drankje. Ook mooi meegenomen: bestel je voor 15 maart 2017 je bruidsjurk bij LINX, dan betaalt het bedrijf je persoonlijk toegangsticket voor Fleuramour terug.

Het leven van een toekomstige bruid is al hectisch genoeg. Daarom zijn er op verschillende momenten modeshows van LINX Fashion gepland. Zo krijgt iedereen de kans om de exclusieve modeshow bij te wonen. Op vrijdag 23 september vindt er een modeshow plaats om 20 u tijdens de nocturne. Op vrijdag geen tijd? Geen nood. Ook op zaterdag en zondag zullen er om 12 u, 15 u en 17 u modeshows plaatsvinden.

Geen bruid zonder bruidsboeket: de boeketten die professionele floristen en dilettanten voor de wedstrijd van Fleuramour 2016 zullen creëren, vervolledigen het bruidsplaatje op de catwalk. Met andere woorden: bruidjes-in-spe, romantici en modebewuste bloemenliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens de editie van Fleuramour 2016.

Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar [email protected] en hou ook zeker onze website in de gaten.


Perscontact – Indra Corten – 0032(14)28 60 80 – [email protected]

Bruidsjurken en -boeketten om ‚u‘ tegen te zeggen
Nach oben scrollen