Hoogstraten in groenten & bloemen

Nog zes keer slapen en Fleuramour 2016 gaat van start! Kan je je floraal enthousiasme niet meer temperen? Bezoek dan Hoogstraten in groenten & bloemen dit weekend! Ondere andere Tom De Houwer tekende al aanwezig. 

Met Hoogstraten in groenten & bloemen wordt in Hoogstraten de zomer symbolisch afgesloten. Het hele centrum wordt – dit jaar inmiddels voor de 18de keer – omgetoverd tot een indrukwekkende openluchttentoonstelling met verrassende en driedimensionale creaties in bloemen, groenten en – hoe kan het ook anders – fruit.

Floral designer Tom De Houwer is huisontwerper van het evenement. Sinds vorig jaar versterkte Tania Huyge zijn entourage. Bovendien zullen er ook designs van Stijn Simaeys te zien zijn. Zijn team zal enkele van zijn ontwerpen uitwerken voor het evenement.Samen zorgen ze ook dit jaar voor innovatief, inspirerend design in het centrum van Hoogstraten.

De ontwerpers worden bijgestaan door Louis Geerts, hoofd van de groendienst en de mensen van de technische diensten van Hoogstraten. Daarnaast kunnen ze voor de realisatie van de ontwerpen ook rekenen op de hulp van een honderdtal vrijwilligers.

Benieuwd? Kom dan tijdens het derde weekend van september naar Hoogstraten en geniet mee van het indrukwekkende Hoogstraten in groenten & bloemen.

Voor meer info kan je terecht bij Toerisme Hoogstraten terecht op het nummer 03 340 19 55 of via [email protected]

Hoogstraten in groenten & bloemen
Nach oben scrollen