Fleuramour op Pukkelpop

De festivalzomer zit er weer bijna op! En daarmee ook onze passage op het Hasseltse muziekfestival Pukkelpop. Fleuramour deelde ook dit jaar weer bloemenbandjes uit op het festival, dat plaatsvond van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 augustus. 

Het was drie dagen lang gezellig drummen aan de stand ‚Flowered by Fleur‘ op de weide. De bezoekers konden hun eigen bloemenkroontjes of -armbandjes samenstellen met talloze verschillende bloemen van onder andere Coloured by Gerbera, Fides, Zentoo, Anco Pure Vanda, Fransen Roses, Chrywijk Bouvardia, Crown Jewels Gloriosa van Brouwer, Veranda Selections Cyclamen, Smithers-Oasis, Zijdezicht, Summerflowers, Dümmen Orange, Jaap Hoek, KP Holland, Il Fiori en Pieter Kolk. Meer dan 3500 bloemenkroontjes en -armbandjes gingen aan een razendsnel tempo over de toonbank van de stand.

Ook op sociale media leefde de actie. Op Instagram en de Facebookpagina van Fleuramour werden er massaal foto’s geliket, gedeeld en gepost. Nog een paar keer slapen en het grote internationale bloemenfestival gaat weer van start. Vanaf 23 september strijken talloze floristen en designers neer in de Landcommanderij van Alden Biesen om het publiek weer van prachtige bloemendecoraties te voorzien.

Nog geen ticket? Bestel ze dan nu op fleuramour.be!

 

Fleuramour op Pukkelpop
Nach oben scrollen